joi, 1 aprilie 2010

Mesaje si statusuri cu Hristos a Inviat

Duminica sunt Sfintele Sarbatori de Paste, asa ca trebuie sa va inarmati cu niste mesaje cu Hristos a Inviat care pot fi folosite si ca statusuri pe mess. Se ste ca in aceasta zi salutul uzua este "Cristos a Inviat", iar cum tineretul sta foarte mult online, cred ca au sa va fie utile urmatoarele statusuri cu Hristos a Inviat.

Mireasma Sarbatorilor de Paste sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie... HRISTOS A INVIAT!

Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ZIUA INVIERII. HRISTOS A INVIAT!


Pentru a intelege sacrificiul suprem trebuie doar sa fim mai buni,mai iertatori,mai ingaduitori, mereu cu lumina in suflet, ganduri si simtiri. Hristos a inviat!

Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!

Statusurile de Paste sunt unele din cele mai cautate statusuri din aceasta saptamana, sper ca v-au placut cele de mai sus.





Articole similare:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu