joi, 15 mai 2008

Emo - stilul emo

Despre emo s-a scris foarte mult. De vreo 2-3 zile insa, dupa sinuciderea unei adepte a curentului emo, s-a scris mult mai mult decat de obicei. Cuvantul emo a inundat blogurile, ziarele si televiziunile. Motivul sinuciderii adolescentei a devenit, pentru majoritatea ziarelor si blogurilor, apartenenta la curentul emo. Cred ca foarte multi emo-kids, care ssunt bombardati cu aceasta stire din toate partile, se vor gandi tot mai serios la sinucidere. In primul rand, adolescenta sinucigasa de 12 ani provenea dintr-o familie destramata si recent se despartise de al treilea iubit ( iubit la 12 ani lol ! ) Si in al doilea rand facea parte din stilul emo..


Adica, apartenenta ei la curentul emo a determinat-o sa faca acest gest, deoarece ma-ndoiesc ca daca n-ar fi fost emo s-ar mai fi gandit atat de des la sinucidere. In Romania, tot mai multi tineri cu varsta cuprinsa intre 12-20 ani, adopta moda emo, stilul emo si freza emo. Cei mai multi dintre acestia adopta insa si stilul de viata emo.

Adica sunt tristi, retrasi, introvertiti, melancolici, antisociali. Uneori un emo se taie, din teribilism sau pentru ca-i la moda. Iata un material de pe Realitatea despre generatia emo, via Piticu.
Daca nu stiati ce inseamna sa fii emo-kid, iata aici definitia.
Astept si parerile voastre despre generatia emo si despre gesturile la care recurg uneori membrii acestui curent.







Articole similare:



2 comentarii:

  1. Emo este viatza care ma caracterizeaza..:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda..stilul emo i foarte true...deci cei care are ceva cu pers.care sunt emo nare decat..doar si ei sun oameni si nu lea facut nici un rau ..

    RăspundețiȘtergere