luni, 21 martie 2011

Sms-uri cu urari de Paste

urari de pastePeste o luna sarbatorim Sfintele Pasti. Cu acasta ocazie am postat niste sms-uri cu urari de Paste ca sa le trimiteti celor dragi. Fiecare persoana draga tie sau prieten apropiat, ar trebui sa primeasca din pasrtea da un mesaj sms cu urari de Paste. Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca lumina in suflet! Hristos a inviat!

Fie ca Lumina sfanta si tainica a Momentului Invierii Mantuitorului, sa va arata Calea trezirii sufletului si a inDumnezeirii !

Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!

Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit!

Sunteti multumiti de aceste urari de Paste ? In continuare mai gasiti cateva:

Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

Dincolo de cadouri, de petreceri... se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat!

16 iepurasi, 8 se spioneaza / 5 sunt la somnic si frumos viseaza /2 mai albiori dau cadou de sarbatori / Iar ultimul a citit acest sms. Paste Fericit !

Paste Fericit va doresc si eu si sper ca v-au fost de folos aceste urari si smsuri de Paste.





Articole similare:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu