duminică, 7 decembrie 2008

Urari de Sarbatori

Acest post vine in continuarea urarilor de Craciun. Astfel iata cateva urari de sarbatori ca sa le transmiteti celor tragi.

Miros de brad, parfum de flori, bat la geam colindatori, clipesc pe cer mii de culori, acum si-n anii urmatori!

Din lumina sarbatoririi nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!


Stiu ca fost un an greu pentru mine, si acum ca se aproie de sfarsit, trebuie sa-ti multumesc tie pentru ca a fost mereu alaturi de mine. Sper ca vreodata sa-ti pot arata aceeasi prietenie afectuoasa. Pana atunci insa iti trimit sigilata intr-o sticla toata prietenia mea si cele mai bune urari de sarbatori.

Anul acesta inainte de Craciun am primit cel mai frumos dar de Craciun. N-a fost ambalat cu funda mare, rosie si nici nu l-am gasit sub pom. Dar mi-a facut viata mai frumoasa si s-a transformat, in timp, intr-un cadou perpetuu, un izvor inepuizabil de fercire. Craciun fericit iubitule!

Iti doresc ca sarbatoriile de iarna sa te inconjoare confortabil si calduros, in toate culorile, iar Anul Nou sa iti aduca multa sanatate, fericire si impliniri ! Sarbatori Fericite !

Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii.

Vor urma si mai multe urari de sarbatori !





Articole similare:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu