marți, 16 decembrie 2008

Retete de prajituri de Craciun

retete craciunCum vine Craciunul, toate gospodinele vor sa faca prajituri cat mai bune si sa citeasca cat mai multe retete de prajituri de Craciun. Iata mai jos o retata interesanta de prajitura pentru Craciun:

Ingrediente pentru foi: 3 oua, 150 grame ulei, 150 grame miere de albine, 150 grame zahar, faina cit cuprinde, o lingurita de bircarbonat de sodiu sau praf de copt.

Mod de preparare: se amesteca toate ingredientele, dupa care aluatul rezultat se imparte in trei parti. Se fac trei foi care se coc pe fundul tavii. Foile se tin la cuptor 5-10 min, fara sa se rumeneasca deasupra.

Ingrediente pentru crema: frisca, 3 cani nuci macinate, esenta rom

Frisca se amesteca cu nuca macinata si esenta de rom.

Se servestede preferinta glazurata.





Articole similare:



Un comentariu: