luni, 29 decembrie 2008

Mesaje de Revelion 2009

Mesaje Revelion 2009Esti in pana de idei ? Mai jos ai niste mesaje de Revelion ! Stim cu totii ca dupa 12 vrem sa dam cat mai multe mesaje, intr-un timp f scurt deci mai bine salvati dinainte pe telefon aceste mesaje pentru Revelion 2009 ! Un An Nou fericit si distractie de Revelion !

Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfirsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.

Toate artificiile din lume nu ar putea echivala cu cele starnite in inima mea...M-au bucurat urarile tale din noaptea de 31...in sfarsit ai rostit in clar ca ma iubesti.....Uite...o ploaie de luminite multicolore s-au conturat in sufletul meu...Iti apartin....TE IUBESC !!!

LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaie Iar in jurul ei sa vie Oameni buni, de omenie, Sa v-aduca veselie, Ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate/ Zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere/ Sa invingeti relele ce va-ncurca vietile!

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
"La Multi Ani!"
Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru tine si familie.
"La Multi Ani!"
Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul" senin al vietii!





Articole similare:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu