sâmbătă, 6 decembrie 2008

Mesaje de Craciun

In seara magica de Ajun, cu totii il asteptam pe Mos Craciun. Mai jos aveti niste mesaje de Craciun pe care sunt bune de trimis celor dragi atat pe net cat si prin telefon ca si sms. Sper sa va placa urmatoarele mesaje de Craciun:

Merry Christmas! Sa va aduca Domnul multa fericire , iubire , pace in sufletele voastre si multe bunatati pe masa ! Un an nou fericit ! La multi ani!

Cu mult drag ne gandim la voi, acum in preajma sarbatorilor si vrem sa va trimitem mesaje. Fie ca steaua Craciunului sa va lumineze viata, sa va aduca sanatate, fericire si numai bucurii.

Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa va aduca numai bucurii in suflet, sa reusim sa descoperim cu totii adevaratul sens al Craciunului!

L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

Sa luam lumina din lumina sufletului nostru si sa o daruim celor legati sufleteste de noi si celor care ne inconjoara. Sa devenim mai buni pentru ceilalti pentru ca si ei sa se simta obligati sa fie buni. Atunci cand colindele Craciunului ne umplu sufletele sa daruim un gand bun pentru tot universul si in special pentru cei de langa noi.





Articole similare:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu