vineri, 15 august 2008

Bacalaureat - Sesiunea august 2008

bacalaureat august 2008Peste cateva zile absolventii de liceu vor sustine cea de-a doua sesiune de Bacalaureat. BAC sesiunea august 2008 va fi sustinuta de catre elevii care nu au promovat examenul de Bacalureat în sesiunea din iunie mai au inca o sansa sa il ia in acest an. In centrele de examen din Bcuresti camere de supraveghere, astfel înca nici un elev sanu mai poatacopia i timpul examenului.

In Bucuresti din cele 20 de centre de examen, 14 au camere de supraveghere pe holuri, iar alte doua chiar si in clase. Deci vor exista ghinionisti care vor da examenul de bacalaureat sesiunea august 2008 in aceste centre, ar trebui sa fie prudenti. Aproximativ 6600 de candidati vor participa la cea de-a doua sesiune a bacalaureatului care va avea loc in august 2008.

Cei care promoveaza examenele orale, se pot prezenta pe 21 august la proba scrisa de la Limba si Literatura Romana. Limba Materna va fi pe 22 august. In 25 august elevii vor sustine prima proba obligatorie a profilului, iar pe 26 august o proba la alegere. Ultima proba a examenului de Bacalaureat va avea loc pe 27 august si va fi sustinuta la una din disciplinele din celelalte arii curriculare corespunzatoare specializarii.





Articole similare:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu