duminică, 20 aprilie 2008

Statusuri de Paste

Ziua Invierii
Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie….
HRISTOS A INVIAT!

In noaptea Invierii
In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna….HRISTOS A INVIAT !!!!

Invierea domnului
Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!

Sa reverse
Nespusa bucurie a Invierii Domnului sa se salasuiasca intru noi, iar Hristos Cel ce a biruit moartea sa reverse asupra noastra viata, sanatate, pace, belsug de bucurii duhovnicesti si



intru toate buna sporire.

Bucuria Invierii
“Aceasta este ziua pe care a facut-o Domnul sa ne bucuram si sa ne veselim intru dansa.”

Urare
In noaptea de inviere clopotele bat, iar eu iti spun cu drag Hristos a Inviat!

Lumina Sfintei Invieri
Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minumea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Luminoasa sarbatoare
Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurii duhovnicesti pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate, buna sporire. Hristos a Inviat!

Lumina Sfanta
Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra!HRISTOS A INVIAT!

Binecuvintare
Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat!

Lumina sarbatorilor
Fie ca spiritul Sfint al Sarbatorilor de Pasti sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !

De Paste
Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele. Lumina sfanta a Invierii sa coboare in sufletele si in inimile voastre.

Renastere
La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile
tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei
a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete.
HRISTOS A INVIAT

De unde..
BUCURIA vine din lucruri marunte, LINISTEA vine din suflet,
CALDURA SARBATORILOR vine din inimile noastre!

Sarbatori fericite!
Sunt zile cand ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai calda si mai deschisa. Sarbatori fericite!

Hristos a inviat… unde???
Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inima si viata ta…Sa iti de-a pace, bucurie si “tarie” ca sa spui si altora ca HRISTOS A INVIAT…IN INIMA TA !!! :-))

Iubeste, iarta
Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat,
Crede si uita tot ce-ai indurat.
EL ti-e lumina, caci EL te-a creat.
Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat,
HRISTOS A INVIAT!

Urare de Paste
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare!

poezie
E-n somn de salcii un vis de rastignire
E plans de miei si plaiuri cu verdeata
Hristos sa va aduca lumia
In noaptea renuntarii la moarte pentru viata

Noaptea Sfanta
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

iepurasul
Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonac, mielul fript si un Paste Fericit!






Articole similare:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu