duminică, 30 martie 2008

Filmul Warcraft a fost anuntat - Warcraft Movie - Legendary Pictures - WoW

Blizzard anunta un film Warcraft, ce urmează a fi realizat de Legendary Pictures (partener Warner Bros.) care au facut filme precum "Batman Begins". Acest film se vrea a fi o capodopera cinematografica, un film montsru cu un buget de peste 150 milioane de dolari. Filmul Warcraft a fost anuntat dar data aparitiei va fi undeva in 2009-2010.

"
Legendary Pictures are 100% committed to this project, it shall be a “tent-pole”, something to stand next to and say “we did that!” - whilst remaining true to the game and fan base. The plot for the film will take place approximately a year before the start of World of Warcraft, including races you have played and lands you have wandered in, where lots of plot arcs are melded into a two and a half hour story. The film itself will revolve around a ‘badass’ new hero, with a theme towards conflict and culture - being a War Movie rather than a quest movie, from an Alliance’s perspective."

Comunicatul celor de la Blizzard nu dezvăluie nici un fel de detaliu concret despre film, însă New York Times prezice că vom avea parte de o producţie de calibrul trilogiei "Lord of the Rings"! De va fi sau nu aşa ramane sa vedem dar cum stim ca Blizzard Entertaiment a scos numai titluri de un real succes pana acum in lumea jocurilor, practic cele mai de succes si cele mai renumite / calitative jocuri / universuri create vreodata (Warcraft, Diablo, Starcraft), trebuie sa ne asteptam si la o capodopera cinematografica. Personal sunt de parere ca povestea din Warcraft bate la orice ora Lord of the Rings !

Pentru cei ce nu stiu despre ce vorbesc, puteti citi aici intreaga poveste Warcraft (sau Word of Warcraft) de la inceput si pana unde s-a ajuns cu jocurile. Citeste Warcraft Story completa !





Articole similare:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu